Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 125 g |
vejce | 4 ks |
moučkový cukr | 125 g |
prášek do pečiva | 2 lžičky |
vroucí voda | 3 lžíce |
jahodová marmeláda | |
Krém: | |
tvaroh (i z vaničky) | 500 g |
smetana ke šlehání | 2 ks |
jahodová dřeň | 300 g |
jedlá želatina (Lidl) | 2 lžičky |
jahodová želatina (Lidl) | |
čerstvé jahody na ozdobu |
Postup: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájené maso a... zobrazit recept
Postup: Tvaroh ušleháme se zakysanou smetanou, osladíme 2 lžícemi moučkového cukru a... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso nakrájíme na kostky a orestujeme na sádle na cibuli. Zalijeme... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept
Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA